Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Stichting Ambulance Wens en Stichting Vaarwens: laatste wensen komen uit

9 oktober 2019

Wanneer artsen hun patiënten vertellen dat er geen kans meer is op genezing, moet er invulling worden gegeven aan de kostbare tijd die nog rest. Doelen dienen te worden bijgesteld. Wat is nog mogelijk, welke wensen kunnen in vervulling gaan? Stichting Ambulance Wens en Stichting Vaarwens zijn ooit begonnen om vervolgens het roer totaal om te gooien en laten inmiddels duizenden dromen uitkomen.

Stichting Ambulance Wens: IJmuiden aan Zee.
Stichting Ambulance Wens: IJmuiden aan Zee. © Stichting Ambulance Wens

door Caroline Vlietstra

Fondsenwerving kan niet losgezien worden van de missie van de organisatie. In deze serie 'Meelopen met ..' schrijven we over de impact die organisaties nastreven en hoe ze dat doen.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Goed Doel Vf 21-6 Ambulancewens Meelopen met... Vaarwens

Caroline Vlietstra

Journalist Vf

Caroline is zowel fotograaf als journalist en werkt namens haar eigen bedrijf voor verschillende opdrachtgevers waaronder Veilig Verkeer Nederland, ZUIDAS.magazine, Tirol Werbung, Oranje Boven, Voigt Travel en UIT magazine. Voordat ze als freelancer aan de slag ging, werkte ze 29 jaar bij Dagblad De Telegraaf (TMG). Haar bureau stond op verschillende redacties waarvan de laatste 17 jaar bij de Reiskrant. Caroline is lid van de redactie van Vakblad fondsenwerving.

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close