Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Alpe d’HuZes kan éíndelijk langverwachte jubileumeditie organiseren

Nieuws

23 februari 2022

Tot twee keer toe gooide corona roet in het eten, maar de vijftiende editie van Alpe d’HuZes gaat dit jaar van start. Dat laat de organisatie van het grootste fondsenwervende evenement van Nederland weten. De voorbereidingen voor de jubileumeditie zijn ondertussen van start gegaan. De koersdag zal donderdag 2 juni zijn, maar de dag maakt deel uit van een volledige koersweek.

Deelnemers tijdens Alpe d'HuZes, editie 2019.
Deelnemers tijdens Alpe d'HuZes, editie 2019. © Jannemieke Termeer

door Redactie Vf

Erik Jutstra, voorzitter van Alpe d’HuZes, spreekt in aanloop naar het evenement over een bijzondere mijlpaal. ‘De afgelopen twee jaren hebben we de koers moeten uitstellen, maar dit jaar gaat het toch echt weer gebeuren. Een grote groep vrijwilligers is druk om van deze vijftiende editie weer een bijzondere en persoonlijke koersweek te maken. Want opgeven is geen optie, zeker niet als het gaat om donatiewerving voor kankeronderzoek.’

Inschrijven voor de vijftiende editie kan nog net, maar het maximumaantal van vijfduizend deelnemers is bijna bereikt. Zij zullen lopend of fietsend tot maximaal zes keer de ‘Nederlandse berg’, de Alpe d’Huez beklimmen om geld op te halen voor kankerbestrijding. Al het gedoneerde geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek. Tijdens het evenement worden 15.000 mensen op de Franse alp verwacht.

Voor meer informatie en opgeven, zie de website van het evenement. 

Meer over KWF Kankerbestrijding Sport Kankeronderzoek Alpe d'HuZes Evenementen Frankrijk Alpe d'Huez

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close