Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

EFA zoekt Nederlandse deelnemers Europees COVID-19 onderzoek

Onderzoek Nieuws

12 oktober 2021

Welke invloed heeft de pandemie gehad op Europese non-profits en wat betekent dat voor fondsenwerving en doelbesteding? Dat is de hoofdvraag die fondsenwerversnetwerk European Fundraising Association (EFA) wil beantwoorden met een enquête. Ze vragen ook Nederlandse organisaties om eraan mee te doen.

EFA
EFA

door Redactie Vf

Het onderzoek wordt gedaan door EFA in samenwerking met Salesforce. Antwoorden van individuele organisaties worden geanonimiseerd. De bevindingen worden gepresenteerd in een rapport en bouwt voort op de resultaten van het onderzoek van vorig jaar. Toen gaf het onderzoek een overzicht van de stand van zaken van 800 deelnemers in 26 landen. Ook Goede Doelen Nederland moedigt Nederlandse organisaties aan om mee te doen. 

Deelnemen kan tot 22 oktober. De vragenlijst is ook in het Nederlands beschikbaar via deze link. 

Meer over Goede Doelen Nederland Non-profit Nederland EFA Coronavirus CoVid-19 Salesforce

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close