Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

King Baudouin Foundation en Give2Asia lanceren grenzeloze geef-alliantie Myriad

Nieuws

20 september 2021

De Europese stichting voor een betere samenleving King Baudouin Foundation en Give2Asia, een internationale non-profit voor het versterken van lokale initiatieven in Azië, hebben een nieuwe alliantie voor internationaal geven gelanceerd: Myriad. De alliantie staat open voor partners in andere regio’s en probeert de groei van wereldwijde filantropische bewegingen te stimuleren en mensen over de hele wereld met elkaar te verbinden.

door Marijn Thijs

De alliantie wil haar netwerk van adviseurs in verschillende landen inzetten om er als tussenpersoon voor te zorgen dat giften op een veilige en effectieve manier worden ingezet, de lokale reguleringen in acht nemende. Myriad zal zich onder andere bezighouden met het faciliteren en uitwerken van donor-advised giving, noodhulpfondsen, zakelijke partnerschappen en nalatenschappen, met transparantie, integriteit, diversiteit en inclusiviteit als kernwaarden.

Myriad wordt actief in verschillende landen in Noord-Amerika, Europa, Afrika, Zuid-Oost Azië en Australië en heeft kantoren die over de hele wereld.

Meer over Filantropie Europese Filantropie Internationaal Geefalliantie Give2Asia King Baudouin Foundation Myriad

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close