Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Vakblad fondsenwerving twee weken met zomervakantie

Overzicht

23 juli 2021

Vanwege de zomervakantie is de redactie van het Vakblad fondsenwerving de komende twee weken minder goed bereikbaar. Dit betekent onder andere dat er minder nieuws op de site verschijnt, er geen nieuwsbrieven worden verstuurd en het langer kan duren voordat je antwoord op servicevragen krijgt. 

door Redactie Vf

Ben je de komende weken gewoon aan het werk, of wil je jezelf informeren over wat er de afgelopen maanden gebeurd is in de wereld van de goededoelensector? Neem dan een kijkje in ons nieuwsarchief. Kies een artikel en scroll naar beneden naar 'Meer Over'. Onderaan onze nieuwsverhalen staan labels die je doorverwijzen naar meer artikelen over hetzelfde onderwerp als het artikel dat je net las. Van donatiemethoden tot telemarketing, tot Den Haag en tot verhalen over specifieke stichtingen en organisaties: je hebt met één klik de artikelen uit meerdere jaren fondsenwerving.nl aan je voeten. 

Of kijk in ons verdiepingsarchief, waar je ondertussen bijna tien jaar aan edities van het Vakblad fondsenwerving kan vinden. Klik in de banner bovenaan de pagina op ‘VF Mag Archief’, en lees alle edities van Vf vanaf de vijftiende jaargang! 

We zien jullie graag terug na maandag 9 augustus! 

De redactie van het Vakblad fondsenwerving wenst je een prettige zomer! 

Meer over Vakblad fondsenwerving

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close