Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Suzanne Kooij nieuwe directeur Stichting RCOAK

Personalia

12 februari 2021

Suzanne Kooij wordt per 1 mei de nieuwe directeur van Stichting RCOAK, dat zich inzet voor Nederlandse ouderen. Ze neemt de taken over van Frieda de Pater, die met pensioen gaat. Op dit moment is Kooij coördinator belangenbehartiging Filantropie bij de brancheorganisatiekoepel SBF en secretaris van de Commissie Normstelling, dat de normen van de Erkenningsregeling goede doelen vaststelt.

Suzanne Kooij.
Suzanne Kooij.

door Redactie Vf

Met Kooij haalt Stichting RCOAK dus een ervaren kracht binnen. Naast de posities die zij op dit moment vervult heeft zij ervaring met zowel het beoordelen van donatie-aanvragen, als met het daadwerkelijke wervingsproces, bijvoorbeeld voor het project Sociaal Tuinieren. Samen met Frieda de Pater stond zij aan de basis van het convenant tussen de gemeente Amsterdam en het Landelijk Fondsenoverleg.

‘De komende maanden draag ik er zorg voor dat de sectorbrede coördinerende rollen die ik momenteel vervul goed overgedragen en geborgd worden,’ schrijft Kooij op haar LinkedIn-pagina. De projecten die ze op dit moment in samenwerking met Deny de Jong uitvoert, zal hij zonder haar voortzetten. Haar werkzaamheden voor Sociaal Tuinieren worden overgenomen door Elmy Everaert, Robertien Aberson en Mireille Voorendt.

Meer over SBF Suzanne Kooij Ouderen Stichting RCOAK

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close