Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Ifunds behoudt certificaat voor goede omgang met data

Kort & Goed

29 oktober 2020

Ifunds Nederland heeft deze maand opnieuw het Data Pro Certificate gehaald (AVP / GDPR certificering); een keurmerk dat laat zien dat een bedrijf goed met grote hoeveelheden vertrouwelijke gegevens om kan gaan en voldoet aan de eisen van de AVG. Ook de Duitse tak van het softwarebedrijf heeft haar certificering de afgelopen maanden kunnen verlengen.

Data Pro Certified, de certificatie behaald door o.a. Ifunds.
Data Pro Certified, de certificatie behaald door o.a. Ifunds.

door Redactie Vf

Het Data Pro Certificatie is bedoeld voor bedrijven die persoonsgegevens verwerken voor en van hun klanten. De Data Pro Code van brancheorganisaties voor ICT-bedrijven NL Digital is de eerste gedragscode onder de AVG die door de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens is goedgekeurd.

Ifunds, ontwikkelaar van slimme CRM-oplossingen voor non-profits, geeft aan regelmatig na te gaan of ze op een goede manier met data omgaan door audits en tests uit te voeren. Tijdens zo’n audit wordt bekeken in hoeverre de regels die in de Data Pro Code zijn opgetekend worden gevolgd. De audit is nu officieel met goed gevolg afgelegd.

Het bedrijf beschikt naast de Data Pro Certificatie ook over de Privacy Waarborg certificering van DDMA, brancheorganisatie voor data en marketing.

Bron: Ifunds
Meer over AVG Privacy DDMA Certificatie CRM CRM-Software Data Autoriteit Persoonsgegevens Ifunds

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close