Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Drie nieuwe leden Raad van Toezicht Alpe d’Huzes

21 september 2020

Gerard Dielessen, Peter-Paul Dings en Monica Wichgers hebben de Raad van Toezicht van Alpe d’Huzes versterkt. Zij lossen twee leden af wiens zittingstermijn afliep. Het toezichtsorgaan van het wielerevenement voor kankerbestrijding bestaat nu uit zes leden.

door Redactie Vf

Dielessen is op dit moment werkzaam als algemeen directeur van NOC*NSF en was eerder algemeen directeur van de NOS. Dings is partner van een bureau voor executive search, interim-management, onderwijs en arbeidswelzijn. Daarvoor was hij bij verschillende bedrijven actief binnen leidinggevende hr-functies. Wichgers is wethouder in Culemborg en is daarnaast zelfstandig ondernemer. Alle toezichthouders hebben een of meer keer aan de klimtocht meegedaan.

Het toezichtsorgaan bestaat verder uit voorzitter Ed Kronenburg, wetenschappelijk directeur van het Antoni van Leeuwenhoek René Medema en voormalig bestuursvoorzitter van Alpe d’Huzes, Johan van der Waal. De raad houdt toezicht op het dagelijks handelen van de stichting en opereert als onbezoldigd klankbord voor het bestuur.

Meer over Sport Raad van Toezicht Kankeronderzoek Alpe d'HuZes Gerard Dielessen Monica Wichgers Peter-Paul Dings

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close