Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Jordan van Bergen te gast in nieuwe aflevering podcast 'In Gesprek'

Podcast

17 september 2020

Vanaf vandaag is de nieuwe aflevering van de podcastserie 'Vf: In Gesprek' te beluisteren via onze site, Spotify en iTunes. Jordan van Bergen is te gast voor een gesprek dat nuttig is voor iedereen die aan digitale fondsenwerving doet, of wil doen.

door Redactie Vf

Geprikkeld door de gratis toegang tot informatie via het Internet en zijn ontevredenheid over de manier waarop hij eind jaren 90 zelf een digitale donatie deed, besloot Jordan Stichting GeefGratis op te richten. Daaruit vloeide online donatieplatform Geef.nl voort, dat twintig jaar later uitgegroeid is tot een wervingsgigant waarbij 5000 goede doelen zich organisch aansloten.

Petra Hoogerwerf noemt Jordan ‘de man van honderd miljoen’, want hij wist met Geef.nl en later ook TechSoup Nederland en de Nederlandse Giving Tuesday beweging meer dan 105 miljoen euro voor de Nederlandse goede doelen binnen te halen. In gesprek met Petra gaat hij terug naar de oorsprong van zijn succesvolle initiatieven en deelt hij zijn visie over de staat van digitale fondsenwerving.

Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting GeefGratis.

Meer over Petra Hoogerwerf Jordan van Bergen In Gesprek Techsoup GivingTuesdayNL Geef.nl

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close