Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Ontwikkelingen bij het 'nieuwe' Goede Doelen Nederland

15 september 2020

Begin dit jaar maakten brancheorganisaties Nederland Filantropieland en Goede Doelen Nederland bekend onder één vlag verder te gaan. Ondertussen zijn er verschillende stappen gezet om de aansluiting zo goed mogelijk te laten verlopen. Een update:

Nederland Filantropieland gaat verder onder de vlag van Goede Doelen Nederland
Nederland Filantropieland gaat verder onder de vlag van Goede Doelen Nederland © Redactie Vf

door Redactie Vf

Programmaraad

Goede Doelen Nederland heeft een programmaraad samengesteld om de activiteiten van Nederland Filantropieland op het gebied van ‘ontwikkelen en ontmoeten’ goed te kunnen integreren en ontwikkelen. De raad wordt voorgezeten door Deny de Jong en bestaat uit vijf leden van GDN en NLFL, en een drietal personen uit de wereld van de goede doelen (Wouter Langeveld van de Nierstichting, Petra Sleven van Stichting Vier Voeters en Kristel Casander van voordekunst).

Erkenning

Goede Doelen Nederland staat open om leden van Nederland Filantropieland te ondersteunen bij het aanvragen van de CBF Erkenning. Op dit moment zijn niet alle NLFL-leden Erkende organisaties. Eind oktober wordt daarom een werksessie georganiseerd waarin men met de benodigde documenten voor de aanvraag gaat werken. De sessie wordt geleid door deskundigen van de helpdesk van GDN, in samenwerking met het CBF.

Meer over CBF Goede Doelen Nederland Nederland Filantropieland Erkenning Fusie

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close