Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

CISIS neemt Converse over van PwC

2 juli 2020

CISIS Implementatiemanagement heeft per 1 juli de Salesforce-powered Converse applicatie overgenomen van PwC Nederland. Het bedrijf neemt daarmee de ondersteuning aan een honderdtal klanten en verdere ontwikkeling van de applicatie voor non-profits op zich. CISIS hoopt met de overname minder kosten, hogere opbrengsten en een vergroot engagement te kunnen realiseren.

René van Osch (CISIS) en Timo Koenen (PwC Nederland)
René van Osch (CISIS) en Timo Koenen (PwC Nederland) © CISIS

door Redactie Vf

Converse

Converse bestaat uit op de sector toegespitste CRM-functionaliteiten op het Salesforce platform, inclusief mogelijkheden om betaaltransacties in te passen in fondsenwervende strategieën. Het platform wordt door vele nonprofits gebruikt, waaronder het Wereld Natuur Fonds, Giro 555, het Oranje Fonds en Natuurmonumenten. Converse is in technisch opzicht nauw verbonden aan collecte-app CollecteKracht.

‘Wij kijken uit naar het verder ontwikkelen van en met Converse. Met Converse versterken we onze toegevoegde waarde voor de non-profit sector’, zegt CISIS-oprichter René van Osch. ‘Daarbij zetten we onze jarenlange sectorervaring en implementatiekracht in om deze organisaties te helpen hun doelen te bereiken.’

Partner bij PwC Nederland Timo Koenen zegt dat zijn organisatie op zoek is geweest naar een geschikte partij om Converse over te nemen. ‘Met het onderbrengen van Converse bij CISIS denken wij de continuïteit en kwaliteit van het product geborgd te hebben.’

Meer over Technologie CISIS Converse PwC Nederland Salesforce

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close