Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Charity Tuesday: Britse Royals zetten goede doelen in het zonnetje

Human Interest

28 mei 2020

De Britse koningin Elizabeth en prins Philip eerden afgelopen dinsdag de Britse goede doelen. Ze vroegen daarbij aandacht voor het werk wat goede doelen doen. Via Twitter bedankten de Royals verschillende organisaties voor hun harde werk voor kinderen en volwassenen met kanker.

Queen Elizabeth (2012).
Queen Elizabeth (2012). © Shutterstock // Shaun Jeffers

door Redactie Vf

De Britse Koninklijke familie zet zich al langer in voor kankerorganisaties. Queen Elizabeth is beschermvrouwe van Cancer Research UK. Haar zoon, prins Edward, is beschermheer van Blood Cancer UK, en Birgitte, vrouw van prins Richard (neef van Elizabeth) is beschermvrouwe van Prostate Cancer UK.

Meer over Kankeronderzoek Charity Tuesday Koninklijke familie Queen Elizabeth
Close