Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Nederland Filantropieland & Goede Doelen Nederland officieel een

Kort & Goed

1 mei 2020

NLFL en Goede Doelen Nederland zijn sinds 30 april 2020 officieel één organisatie. 

door Redactie Vf

Nederland Filantropieland, dat zowel uit een stichting als een vereniging bestaat, heeft zich nu officieel aangesloten bij branchvereniging Goede Doelen Nederland.  

Afstemming en samenbrengen

Momenteel wordt er nog gewerkt aan het afstemmen en samenbrengen van de diverse activiteiten en diensten. Het plan is om daar waar mogelijk de activiteiten van NLFL door te ontwikkelen en in te passen in het bestaande aanbod van Goede Doelen Nederland. De branchevereniging geeft aan dat dit tijd kost en daarom geleidelijk zal gebeuren. Er is een speciale webpagina in het leven geroepen waarop de laatste ontwikkelingen kunnen worden gevolgd.

Marc Petit

De directeur van Nederland Filantropieland, Marc Petit, heeft inmiddels zijn directietaken neergelegd en zal toetreden tot het bestuur van Goede Doelen Nederland, net als Albert Goutbeek (tot voor kort lid van de ledenraad van NLFL). Dit moet echter nog wel formeel worden goedgekeurd door de ledenvergadering. Die zal plaatsvinden in juni. 

Margreet Plug zal als directeur beide verenigingen onder haar houden nemen. Daarnaast zal Jur Venema, die werkzaam was voor NLFL, in dienst treden bij Goede Doelen Nederland. 

Interview in Vf

In het vorige nummer van Vakblad fondsenwerving (nummer 2, jaargang 22) stond een uitgebreid interview over de fusie met beide directeuren. Dat interview kun je hier teruglezen

Meer over Goede Doelen Nederland Nederland Filantropieland Marc Petit Margreet Plug

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close