Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Resultaten onderzoek Geven in Nederland 2020 worden tijdens Webinar gepresenteerd

Onderzoek Kort & Goed

30 maart 2020

Woensdag 15 april 2020 is een datum die al geruime tijd in de agenda’s van Nederlandse fondsenwervers staat: dan zou de presentatie van de resultaten van het onderzoek Geven in Nederland 2020 (GIN) plaatsvinden. Door het coronavirus wordt ook de agenda van dat evenement aangepast. Het Centrum voor Filantropsiche Studies (CFS) organiseert een online presentatie met de resultaten van GIN 2020 en een aantal sessies over vrijwilligerswerk en fondsenwerving tijdens de virusuitbraak.

Logo van Centrum voor Filantropische Studies.
Logo van Centrum voor Filantropische Studies. © geveninnederland.nl

door Redactie Vf

Geven in Nederland

Geven in Nederland is het tweejaarlijkse onderzoek waarin macro-economische cijfers worden verzameld over geven door huishoudens, nalatenschappen, bedrijven, fondsen en goededoelenloterijen. Het is de dertiende keer dat het CFS, aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, het onderzoek publiceert.

Coronavirus en filantropie

De laatste inzichten uit Geven in Nederland 2020 worden rond 14:00 online gepresenteerd. In het tweede deel zal worden ingegaan op de actualiteit. Wat betekent CoVid-19 voor de filantropie? Wat kunnen wij op basis van wetenschappelijke inzichten uit het verleden zeggen over de filantropie in de toekomst? Kunnen we leren van eerdere crisissituaties?

Tijdens de presentaties zal het publiek de mogelijkheid hebben om via een chatbox vragen in te sturen. Deze vragen zullen door moderatoren worden voorgelegd aan de sprekers.

Aanmeldingen

Belangstellenden kunnen zich opgeven om de digitale presentatie en Webinar bij te wonen. Naar verwachting is de online bijeenkomst rond 15:30 klaar. Mensen die zich eerder voor de Dag van de Filantropie aangemeld hadden, ontvangen automatisch een link naar de webinar.

Meer over Geven in Nederland René Bekkers Coronavirus Centrum Filantropische Studies Vrije Universiteit CoVid-19 Dag van de Filantropie Webinar

Gerelateerde berichten

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close