Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Oranje Fonds benoemt Sandra Jetten als interim-directeur

Personalia

9 maart 2020

Sandra Jetten wordt vanaf 23 maart 2020 als interim-directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het Oranje Fonds.

Sandra Jetten.
Sandra Jetten. © Oranje Fonds

door Redactie Vf

Jetten heeft ruime ervaring als consultant, directeur en bestuurder en is al meer dan vijftien jaar leidinggevende in de non-profit sector. Ze richt zich vooral op het starten, inrichten, leiden, verbeteren en groeien van organisaties met een maatschappelijke missie.

'In een samenleving waarin één op de acht mensen niet meedoet, is het belangrijk dat het Oranje Fonds een positief perspectief biedt,' liet Jetten weten na haar aansttelling. 'We willen laten zien dat iedereen het verdient om naar wens en vermogen deel te nemen aan onze maatschappij. Wij zijn er voor om zoveel mogelijk mensen en sociale initiatieven te ondersteunen. Ik zie er naar uit om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het Oranje Fonds.'

Jetten volgt Peter Douwes op, die vorige maand zijn taken neerlegde.

Meer over Appeltjes van Oranje Oranje Fonds Directeur Maatjes Sandra Jetten

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close