Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Peter Douwes vertrekt bij het Oranje Fonds

Personalia

6 februari 2020

Peter Douwes, directeur van het Oranje Fonds, gaat per 1 maart 2020 het fonds verlaten. De opdracht van Douwes was om het fonds voor te bereiden voor verdere groei. Op de website van het fonds wordt aangegeven dat er op dat gebied belangrijke stappen zijn gezet.

Peter Douwes.
Peter Douwes.

door Redactie Vf

Douwes: “Het Oranje Fonds is een prachtig fonds waar ik mij de afgelopen drie jaar met volle energie voor heb ingezet, samen met betrokken en bevlogen collega’s. In goed overleg is vastgesteld dat een nieuwe fase is aangebroken en dat de ingezette koers voor de toekomst van het Oranje Fonds door een opvolger wordt voortgezet."

Meer over Oranje Fonds Peter Douwes

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close