Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Leden NLFL op gesprek in aanloop fusie met GDN

9 maart 2020

Nederland Filantropieland nodigt haar leden uit op gesprek om de fusie met Goede Doelen Nederland door te spreken. De brancheorganisatie organiseert drie sessies, allemaal in de eerste week van april.

Nederland Filantropieland gaat verder onder de vlag van Goede Doelen Nederland
Nederland Filantropieland gaat verder onder de vlag van Goede Doelen Nederland © Redactie Vf

door Redactie Vf

Eind januari maakten de twee brancheorganisaties bekend de handen ineen te slaan. 'Wij zijn van mening dat onze ambitie - het vestigen van een gezond filantropieklimaat - sneller wordt bereikt door ons aan te sluiten bij Goede Doelen Nederland, waardoor ook onze activiteiten voor de toekomst zeker kunnen worden gesteld,' aldus Nederland Filantropieland in de uitnodiging. 'Het samenvoegen van beide vereniginen vraagt tijd, omdat de diversiteit aan leden groot is en beide organisaties veel waarde hechten aan ieders blijvende betrokkenheid.'

Herschikking

Meer lezen over deze grote herschikking in de fondsenwervingsbranche? Vakblad fondsenwerving voelde de directeuren van de beide organisaties aan de tand; Marc Petit (NLFL) en Margreet Plug (GDN). Lees dat artikel hier.

Iedereen moet zich in de nieuwe situatie thuis kunnen voelen, ook al zijn de verenigingen op zichzelf anders opgebouwd. Voor Nederland Filantropieland is het vooral belangijk dat de bestaande activiteiten doorgezet kunnen worden en dat de leden voldoende kennis, inzicht en de beste netwerkmogelijkheden kunnen blijven genieten.

Nederland Filantropieland en Goede Doelen Nederland orgnaniseren bijeenkomsten voor zowel individuele- als organisatieleden. Individuele leden kunnen op woensdag 1 april van 15 tot 17 uur terecht in het landelijk dienstencentrum van de Protestantse Kerk Nederland (PKN) in Utrecht, of op het kantoor van Goede Doelen Nederland in Amsterdam, op dinsdag 7 april van 15 tot 17 uur. Organisatieleden worden ook op dat kantoor uitgenodigd, op dinsdag 7 april van 10 tot 12 uur.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden per mail via info@nlfl.nl.

Bron: NLFL
Meer over Goede Doelen Nederland Nederland Filantropieland Marc Petit Margreet Plug

Gerelateerde berichten

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close