Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Wilde Ganzen en Partin tekenen samenwerkingsovereenkomst

2 maart 2020

De organisaties voor particuliere ontwikkelingsinitiatieven Wilde Ganzen en Partin hebben op vrijdag 28 februari hun samenwerking officieel beklonken. De samenwerking tussen de twee was al sterk, gezien bijvoorbeeld hun evenement, de Wilde Ganzen – Partindag. Partin trok eerder dit jaar al in bij het kantoor van Wilde Ganzen. Met de nieuwe overeenkomst wordt de samenwerking naar een hoger niveau getild.

De samenwerkingsovereenkomst werd vrijdag 28 februari ondertekend.
De samenwerkingsovereenkomst werd vrijdag 28 februari ondertekend. © Wilde Ganzen / Partin

door Redactie Vf

Er staat al een en ander op de rol voor de twee organisaties. Samen zetten ze het zogenaamde Wilde Ganzen Klein op, voor kleine projecten van organisaties die nog niet eerder hebben samengewerkt met Wilde Ganzen. Ook worden er meerdere themadagen en workshops georganiseerd en worden de kgd-toolkits uitgebreid. De twee partijen hopen elkaar te versterken in de sterkere organisatie.

De overeenkomst werd afgelopen vrijdag op het kantoor in Amersfoort getekend door Partin-voorzitter Lucy Engelen en de directeur van Wilde Ganzen, Kees de Jong.

De Wilde Ganzen – Partindag vindt dit jaar op 3 oktober in Bunnik plaats.

Meer over Partin Wilde Ganzen Samenwerking

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close