Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Team Partin trekt in bij Wilde Ganzen

Kort & Goed

16 januari 2020

Branchevereniging Partin is sinds 8 januari gestart met een samenwerking met Wilde Ganzen. Het driekoppige team, bestaande uit Erik Boerrigter, Yvonne van Driel en Gonneke Campen, is op het nieuwe kantoor van de non-profit in Amersfoort ingetrokken.

Partin logo
Partin logo

door Redactie Vf

De samenwerking werd tijdens de Partindag vorig jaar aangekondigd. 'Vanuit deze locatie zullen we jullie belangen blijven behartigen zoals we dat ook de afgelopen jaren hebben gedaan', schrijft de brancheorganisatie voor kleine goede doelen in ontwikkelingssamenwerking op hun LinkedIn pagina.

Het team van Partin is vanaf nu iedere woensdag in Amersfoort te vinden.

Meer over Partin Erik Boerrigter Wilde Ganzen

Advertentie

Close