Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Inspiratie voor een opiniestuk of artikel? Zo word je gastauteur bij Vakblad fondsenwerving

Inspiratie voor een opiniestuk of artikel? Zo word je gastauteur bij Vakblad fondsenwerving

Opinie

17 februari 2020

Heb jij het ingestuurde opiniestuk van Jordan van Bergen al gelezen? Zijn artikel over de vraag of er een uitzonderingspositie voor goede doelen moet komen na de aankondiging dat spaarbanken een negatieve rente hanteren voor vermogende particulieren en organisaties behoort tot de meest gelezen stukken van vorige week. Ook op LinkedIn houdt het stuk de gemoederen bezig.

Opinie 1520-940.png

door Redactie Vf

Uitgesproken mening?

Het Vakblad fondsenwerving staat altijd open voor input van lezers met een uitgesproken mening. Dus… 

Heb jij een mening over een actueel onderwerp in de sector (bijvoorbeeld telemarketing, de relatie tussen filantropie en overheid, communicatiemethodes, straatwerving, relatiebeheer of technologie in de sector)? 

Of misschien ben jij wel een expert in een bepaald gebied en wil je de lezers van het Vakblad in een artikel over een ontwikkeling informeren?  

Heb je iets bijzonders meegemaakt tijdens je werk als fondsenwerver en een inspirerend verhaal te vertellen, bijvoorbeeld in een korte column?  

Of gewoon een idee waarvan je denkt: dat verdient uitgeschreven en gelezen te worden? 

Schroom niet en treed een keertje op als gastauteur voor Vakblad fondsenwerving. Stuur je artikel met titel en gewenste publicatiedatum in naar de redactie via fondsenwerving.nl/artikel-insturenWij gaan dan met je tekst aan de slag en voor je het weet staat het als ‘top story’ live op onze site. Of misschien zelfs in het gedrukte magazine!

Meer over Vakblad fondsenwerving

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close