Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Podcast Vakblad fondsenwerving wordt in nieuw jasje gestoken

Podcast

5 februari 2020

Vorig jaar lanceerden wij bij het Vakblad fondsenwerving onze podcastseries ‘Vf: Op Locatie’ en ‘Vf: Fundraising Stories’. Onder die titels gingen we bij een vijftal belangrijke evenementen voor de fondsenwervende sector langs om te praten met hoofdrolspelers, en spraken we twaalf inspirerende mensen die een maatschappelijke droom hebben verwezenlijkt. Ondertussen zijn deze podcasts al duizenden keren beluisterd. Om de podcast in 2020 nog toegankelijker te maken steken we de podcast in een nieuw jasje. Welkom bij onze ‘nieuwe’ podcast: ‘Vf: In Gesprek’.

Podcastserie 'Vf: In Gesprek'
Podcastserie 'Vf: In Gesprek'

door Marijn Thijs

Juist, we voegen onze twee bestaande podcasts samen tot één nieuwe podcast, waarin we een grotere variatie van onderwerpen en gasten aanbieden. We besteden aandacht aan de actualiteit en belangrijke casestudies die de sector dit jaar bezig (zullen) houden, terwijl er ook plek blijft voor de verhalen van inspirerende gasten uit uiteenlopende sectoren en de nuttigste fondsenwervingstips.

Wat verandert er voor jou, de luisteraar? Heel weinig. Je kan onze podcasts ook dit jaar vinden op onze site, Spotify, iTunes en via onze sociale media en nieuwsbrieven. Alleen hoef je niet meer tussen series te schakelen: al onze podcasts zijn vanaf nu op één plek terug te vinden.

Aflevering 1: specialist telefonische fondsenwerving Jeroen Hogenhout

Je hoeft ook niet lang meer te wachten op de eerste podcast van het jaar: die verschijnt namelijk morgen (donderdag 6 februari) al! We hebben meteen een bijzondere gast: vaandeldrager in de strijd voor telefonische fondsenwerving Jeroen Hogenhout schuift bij presentator Petra Hoogerwerf aan voor een goed gesprek over telemarketing. Sinds Mona Keijzer maatregelen om telefoneren in te dammen aankondigde (bellen met opt-in in plaats van opt-out zoals het Bel-me-niet Register), zet Jeroen zich in om de misverstanden over telefonische communicatie bij goede doelen weg te nemen. Want als de plannen van de staatssecretaris erdoor komen, zal de goededoelensector er naar verwachting flink onder lijden.

Jeroen Hogenhout 'in gesprek' met Petra Hoogerwerf (C) Vakblad fondsenwerving

Abonneer!

Wil je niets missen van de podcast dit jaar? Abonneer je nu via je favoriete podcastapp of bookmark onze podcastpagina. Natuurlijk blijven de podcasts uit 2019 beschikbaar op onze site. Binnenkort worden de twee bestaande kanalen samengevoegd op Spotify en iTunes, waarmee je ons hele archief op één plek kan vinden.

Meer over Actualiteit Telemarketing Jeroen Hogenhout Petra Hoogerwerf Fundraising Stories Op Locatie In Gesprek

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close