Jubileumeditie Leergang Nalatenschappen in januari 2020

Kort & Goed Branded Content

19 december 2019

Op donderdag 30 januari 2020 start in Amsterdam voor de tiende keer de Leergang Werving Nalatenschappen. Deze geeft de deelnemers in zes lesdagen en twee coachingmomenten, alle kennis, skills en netwerk, die je nodig hebt om een goede professional in nalatenschappenwerving te worden. Deelnemers werken in de leergang direct aan een strategie, audit, of verbeterplan voor de eigen organisatie.

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie.

door Arjen van Ketel (gastauteur)

Grote organisaties als Hartstichting, Leger des Heils, Artsen zonder Grenzen, Greenpeace en de Dierenbescherming leiden hier hun medewerkers nalatenschappen op. Ervaren fondsenwervers uit (middel) grote organisaties uit de charitatieve én de cultuursector gebruiken deze opleiding om zich te specialiseren.

'Elke maand een nieuw onderwerp als bouwsteen van de opleiding. De begeleiding van professionals met jarenlange ervaring maakt het praktijkgericht en compleet.' - Jana van Muijden, Dierenbescherming

Download het volledige programma: vakbladfw.nl/2OIZoxZ.

Info en opgeven: arjen@arjenvanketel.nl

Dit artikel wordt je aangeboden door Arjen van Ketel Legacy Fundraising en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.

Meer over Nalatenschappen Arjen van Ketel Vf 21-8 Leergang Nalatenschappen Opleiding

Arjen van Ketel (gastauteur)

Gastauteur

Arjen van Ketel is, als adviseur op het gebied van de werving van nalatenschappen, gespecialiseerd in marketingonderzoek, strategieontwikkeling en training en voorlichting. Hij is ook initiatiefnemer van de Code werving nalatenschappen en de jaarlijkse Leergang Nalatenschappen en hij schreef het Handboek nalatenschappen.

Close