Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Een inkijkje bij de 'sprookjesachtige' samenwerking tussen fiscus en filantropie

Podcast

7 november 2019

Vakblad fondsenwerving was voor de podcastserie 'Op Locatie' aanwezig bij de bijeenkomst 'Wat heeft de overheid voor u in petto?', georganiseerd door Nederland Filantropieland. Daar sprak gastpresentator en hoofdredacteur van Vf, Jaap Zeekant, met drie sprekers van de dag over belangwekkende wet- en regelgeving voor de filantropische sector. Binnenkort publiceren we gesprekken met Siep Wijsenbeek (FiN) en Marc Petit (NLFL), maar nu is de eerste aflevering al te beluisteren, met als gast mr. Tom Zandbergen van het ministerie van Financiën.

door Marijn Thijs

De ‘sprookjesachtige’ tegemoetkoming tussen fiscus en goededoelensector begint zijn vruchten af te werpen. Tom vertelt Jaap in aflevering 14 van Op Locatie over de onderwerpen die besproken zijn tussen nonprofit en fiscus: het ‘slimme’ invulscherm, de aftrekbaarheid van (contante) giften en de verbetering van dienstverlening aan kleine anbi’s.

Luister de aflevering hier:

Luister ook naar de andere afleveringen van onze podcastserie Op Locatie, via onze site, Spotify of iTunes.

Meer over Jaap Zeekant Belastingdienst Filantropie Op Locatie Politiek Ministerie van Financiën Tom Zandbergen

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn haalde in 2018 een Master of Arts (MA) aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij internationale journalistiek studeerde.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close