Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Fundraising Stories: de tweede podcastserie van Vf

Podcast

18 juli 2019

Op de Vakdag 2019 kondigden we de start van onze eerste podcastserie ‘Vf: Op Locatie’ aan. Nu ziet de tweede podcastserie het levenslicht!

Ilco van der Linde aan de microfoon bij Petra Hoogerwerf, in het Nelson Mandelahuisje in Amsterdam-Noord.
Ilco van der Linde aan de microfoon bij Petra Hoogerwerf, in het Nelson Mandelahuisje in Amsterdam-Noord. © Redactie Vf

door Redactie Vf

In ‘Vf: Fundraising Stories’ duikt presentator Petra Hoogerwerf (Veleda) elke twee weken de diepte in met inspirerende mensen die een maatschappelijke droom hebben gerealiseerd. Wat drijft hen om te doen wat ze doen? Welke successen hebben ze bereikt en hoe liep de weg daar naartoe? Gesprekken over het werven van fondsen met en zonder handleiding, over omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en het bouwen van een concept. Maar bovenal gesprekken vol goede verhalen uit de praktijk van mensen die de sector op hun duimpje kennen.

In de eerste aflevering van Fundraising Stories spraken we met ‘Doener des Vaderlands’ Ilco van der Linde. Hij zet zich al decennialang in voor allerlei maatschappelijke doelen en zette bijvoorbeeld de Bevrijdingsfestivals en Dance4Life op. Door zijn grote nationale en internationale campagnes is Ilco inmiddels een grote naam in de fondsenwervende wereld. Met Petra bespreekt hij hoe je met passie, strijd en fondsenwerving en heel eind komt. Onverschilligheid is namelijk het ergste wat er bestaat: waarom zouden we de wereld niet samen een betere plek maken?

Luister het gesprek hieronder terug. Het is ook mogelijk om iTunes of Spotify te luisteren. Door je via je favoriete podcastapp op onze series te abonneren krijg je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering verschijnt.

Meer over Petra Hoogerwerf Dance4life Fundraising Stories

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close