Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Sarah Clifton (Save the Children) over fondsenwerving

11 januari 2021

In Vakblad fondsenwerving zetten we de fondsenwervers centraal, met persoonlijke verhalen over wat hen beweegt, waarom ze dit werk doen en hun organisatie kozen. Deze keer: Sarah Clifton, Manager afdeling Fondsenwerving & Partnerships bij Save the Children Nederland. 'Voor verandering zorgen is mijn grootste motivator.'

Sarah Clifton, Manager afdeling Fondsenwerving & Partnerships bij Save the Children Nederland.
Sarah Clifton, Manager afdeling Fondsenwerving & Partnerships bij Save the Children Nederland.

door Joëlla Angenent

Aan welke goede doelen geef je?

'Natuurlijk doneer ik aan mijn eigen organisatie, Save the Children. Verder geef ik aan enkele fondsen die zich bezighouden met dierenwelzijn. Het is in sommige situaties zo schrijnend hoe met dieren om wordt gegaan en ook hoe gemakkelijk dit door de maatschappij wordt geaccepteerd. Op het gebied van dierenwelzijn valt dus nog veel te winnen wat maatschappelijke bewustwording betreft. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik geef voornamelijk een vast bedrag per maand, maar soms spreekt een bepaalde campagne van een goed doel me zo aan dat ik eenmalig een donatie doe.'

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Save the Children Over fondsenwerving Vf 22-8 Sarah Clifton

Joëlla Angenent

Joëlla is eigenaar van tekstbureau Jotexto, waar ze in opdracht voor bedrijven en websites creatieve ideeën uitwerkt tot journalistieke en commerciële teksten. Ze behaalde in 2008 haar Bachelor Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna ze ook een Master Journalistiek afrondde. Voor de oprichting van Jotexto werkte ze onder andere voor regiotitels van de Holland Media Combinatie, waar ze zich ook met vormgeving, fotografie en sociale media bezighield.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close