Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Meer buiten de lijntjes kleuren graag!

27 september 2017

Goede doelen verliezen het alleenrecht op filantropie. Zoek daarom naar nieuwe partners, juist ook buiten de sector. Want of we het willen of niet, andere partijen doen ook aan filantropie. Met die boodschap trapte de Ask Direct Fundraising Summer School deze zomer af. ‘Goede doelen zijn vooral goed in noodhulp, maar minder in langetermijnoplossingen’.

Tekening met rode kleuren en lijnen
Tekening met rode kleuren en lijnen © ibande/Shutterstock.com

door Samuel Visser (gastauteur)

Het was de tweede editie van de Fundraising Summer School, die sinds 2016 jaarlijks wordt georganiseerd in Dublin door het Iers fondsenwervingsbureau Ask Direct. Het congres op de campus van het statige Trinity College in Dublin trok eind augustus honderdzestig fondsenwervers, van wie negen uit Nederland. Het thema was: ‘buiten de lijntjes kleuren’ en werd uitgewerkt in twintig sessies verdeeld over twee dagen. Bekende sprekers als Ken Burnett, Alan Clayton en Kay Sprinkel Grace daagden uit om de eigen vooroordelen opzij te zetten, de grenzen te verleggen en anders te kijken. Maar er waren ook praktische sessies over datamodellen, Facebook en copywriting. Met dit afwisselende programma ontwikkelt de Fundraising Summer School zich tot een sympathieke – en goedkope – tegenhanger van het jaarlijkse IFC in Noordwijkerhout.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Alan Clayton Ask Direct Fundraising Summer School Dublin IFC Kay Sprinkel Grace Ken Burnett Vf 19-6

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close