Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Amsterdammers helpen Amsterdammers

Impact

14 april 2017

In Het Parool verschijnt elke zaterdag een verhaal van een minderbedeelde Amsterdammer die een dringende wens heeft. En die wordt vervolgens vervuld. Een opmerkelijk charitassprookje waar de fondsenwerving nu eens niet en de bestedingskant wél de meeste hoofdbrekers oplevert.

door Wiebe de Graaf

Medio 2013, crisistijd. Veel bewoners van de hoofdstad hebben het moeilijk, terwijl problemen zich achter elkaar opstapelen, kunnen ze het hoofd maar nauwelijks boven water houden. Maar het soms kleine, soms grote persoonlijke leed dat hiermee gepaard gaat, blijft vaak onzichtbaar, versluierd achter kille negatieve macro-economische cijfers.

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 19-2
Close