Ben jij al lid? Van het Filantropisch Vakblad van Nederland?

Word lid!

Draagvlak doe je samen

Column

2 november 2016

Jarenlang leefde Scott Harrison maar voor één ding: het New Yorkse nachtleven. Maar toen hij bijna dertig jaar werd, begon zijn geweten te knagen. Van de ene op de andere dag keerde hij zijn decadente leven de rug toe en stapte aan boord van een schip. Het was het begin van een droom die werkelijkheid zou worden. 

Charity: Water
Charity: Water © Jakub Pavlinec 2014/iStock

door Gastauteur

Het schip was van Mercy Ships en het reisdoel was Liberia, in West-Afrika. Scott bleef twee jaar aan boord en kwam erachter dat tachtig procent van de ziektes die behandeld werden, dezelfde oorzaak hadden: gebrek aan schoon drinkwater.

Abonneer je op fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in