Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Onlinefondsenwerving: the next big thing in fondsenwerving?

Onderzoek

1 oktober 2016

Er wordt veel gezegd en geschreven over onlinefondsenwerving. Al tien jaar wordt die beschouwd als de potentieel grootste bron van inkomsten voor charitatieve organisaties. Maar over de resultaten hullen veel goede doelen zich nog altijd in stilzwijgen. Wat doen ze nu precies, wat is succesvol en wat niet? Wat zijn nu de echte resultaten? En wat is de bewezen manier om het organisatorisch het beste in te vullen? Hoe moet het?

door Walter van Kaam (gastauteur)

Deze en vele andere vragen vormden in 2015 voor Walter van Kaam van Sestertius Fundraising Consultancy de aanleiding om een groot aantal goede doelen te benaderen om de feiten eindelijk eens op een rij te zetten in een groots opgezet benchmarkonderzoek: State of Digital Fundraising 2015. We vroegen hem zijn bevindingen met onze lezers te delen. De resultaten van het onderzoek zijn alleen beschikbaar voor de deelnemende organisaties. Speciaal voor het Vakblad Fondsenwerving hebben zij echter een uitzondering gemaakt en een deel van de resultaten vrijgegeven. De redactie is deze goede doelen daarvoor erkentelijk.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Online Fondsenwerving Sestertius Fundraising Consultancy State of Digital Fundraising Vf 18-5

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close