Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Olifanten en ergernissen

Column

1 september 2015

Een aantal weken geleden werd ik gebeld door een mevrouw van het WNF. Ik had een eenmalige sms gestuurd voor een gift van een euro tegen stroperij. Of ze me wat mocht vertellen? “Prima, maar ik wil niet structureel steunen.” Nee, maar of ze me dan wel wat mocht vertellen? “Ja, maar als het toegaat naar een structurele gift is mijn antwoord nee.” En de WNF-mevrouw vertelde.

door Gastauteur

"Of ik wist wat ze stropen bij olifanten? “Jazeker,” zei ik, maar een quiz ging ik niet doen. Verkeerde doelgroep. Ze vertelde verder. Feiten over olifanten, stroperij en ivoor vlogen me om de oren en het enige wat ik dacht was: waarom legt ze dit uit? Ik weet dit al, door jullie campagne. Daarom heb ik ge-sms’t. Wáárom zegt ze dit?! #WHY

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Telefonische fondsenwerving Vf 17-5

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close