Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Inschrijving geopend: Nationale Vakdag Fondsenwerving 20-11-2014

1 september 2014

Dé netwerkbijeenkomst van fondsenwervend Nederland, met congrespresentaties, ronde tafels en een uitgebreide infomarkt, is ook dit jaar weer in het Maasgebouw van stadion De Kuip in Rotterdam.

door Jaap Zeekant

De omstandigheden waaronder fondsenwervers hun werk moeten doen, zijn een stuk minder gunstig dan een jaar of vijftien geleden. Het is veel complexer geworden. Als je de recente opbrengstcijfers van fondsenwervende instellingen analyseert, ziet het er niet vrolijk uit. Maar ook die goede doelen die nog wel groeien, moeten er veel harder aan werken dan toen. Daarom is het zaak om bij te blijven met de ontwikkelingen in de werving.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 16-5

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close