Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Annie Connect overgenomen door SNT

15 augustus 2013

Opgericht door Leo Dijkgraaf in februari 2000, is Annie Connect met dertien jaar ervaring een bijzondere naam geworden in fondsenwervende Nederland. Kort geleden zijn ze overgenomen door SNT, ook niet bepaald de eerste de beste in de belwereld.

door Jaap Zeekant

Voor Annie Connect was de overname een noodzakelijke stap voor continuïteit, nodig om zich verder in de fondsenwervingssector te kunnen ontwikkelen. Bij dergelijke overnames komt nogal wat kijken. Onderhandelingen zijn intensief en verlopen soms in een grimmige sfeer. Dat daarvan geen sprake was, bleek toen ik sprak met Leo Dijkgraaf en met Gert-Jan Morsink, CEO van SNT. Dat ging over continuïteit, out-of-the-box-denken, enthousiasme en nieuwe kansen. Dat bleek al uit het persbericht (zie fondsenwerving. nl).

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-4

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close