Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Doneren in crisistijd

16 juni 2013

Tijdens het jaarlijks terugkerende evenement de Dag van de Filantropie werd dit jaar stilgestaan bij de daling van inkomsten voor goede doelen in Nederland, met als belangrijke oorzaak de economische crisis.

door Gastauteur

Het evenement vond 25 april 2013 plaats op de Vrije Universiteit Amsterdam, waar ze o.a. in opdracht van het Ministerie van Veiligheid en Justitie onderzoek doen naar fi lantropie. Uit dit Geven in Nederlandonderzoek bleek dat de economische crisis verantwoordelijk is voor de dalende inkomsten van de fi lantropische sector. Reden genoeg om te kijken wat de ontwikkelingen in deze sector zijn en welke verwachtingen donateurs hebben van goededoelenorganisaties.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-3

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close