Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Banner Nexios Leaderboard

"Want ik ben inmiddels overleden"

15 augustus 2012

Na een succesvolle poster- en televisiecampagne die startte in september 2011, is de bekendheid met de dodelijke zenuwziekte ALS gestegen naar 86 procent. Tijd voor de tweede stap, zegt directeur Eric Nolet van Stichting ALS: een directmailactie die in september huis aan huis wordt verspreid.

door Marthe Damman

'Want ik ben inmiddels overleden', de laatste zinsnede van het reclamespotje, dendert de huiskamer binnen. De confronterende campagne om de zenuwziekte ALS meer bekendheid te geven is bejubeld en verafschuwd. Voor de meeste nabestaanden is de confrontatie in de openbare ruimte met een overleden dierbare verschrikkelijk, maar de aandacht voor het probleem geweldig. De reclames sleepten allerlei prijzen in de wacht.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 14-4

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close