Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

War Child Nederland-oprichter Willemijn Verloop verzorgt sluiting Vakdag 2024

Nieuws

20 juni 2024

De tweede hoofdspreker op de Vakdag 2024, op 17 september in de grote theaterzaal van het Beatrix Theater in Utrecht, is War Child Nederland-oprichter, sociaal ondernemer en vredesactiviste Willemijn Verloop! Zij zal de plenaire sluiting voor haar rekening nemen.

Willemijn Verloop verzorgt de sluiting van de Vakdag fondsenwerving 2024.
Willemijn Verloop verzorgt de sluiting van de Vakdag fondsenwerving 2024. © Edwin Walvisch

door Redactie Vf

Verloop is een voorbeeld van iemand die altijd vooruit wil. In 1995 stond ze aan de wieg van War Child Nederland, stichting voor hulp aan kinderen in oorlogsgebieden. Onder haar leiding groeide de organisatie uit tot een toonaangevende internationale hulporganisatie wiens projecten jaarlijks bijna een miljoen kinderen bereiken. De stichting werd onderscheiden met de zeer prestigieuze Roosevelt Four Freedoms Award, die Verloop in ontvangst nam (eerder uitgereikt aan o.a. Nelson Mandela en Lakhdar Brahmini).

Sinds 2012 is ze actief op het gebied van sociaal ondernemen en impact investeren. In haar visie dienen grote systemen veranderd te worden om verschil te kunnen maken. Verloop gelooft hierbij in de kracht van de individu om de toekomst te veranderen. Zij wil wereldwijd zoveel mogelijk ‘changemakers’ stimuleren en ondersteunen om een eerlijke en leefbaardere wereld te creëren. Verloop sluit gepassioneerd de Vakdag fondsenwerving af.

Tickets?

De Vakdag fondsenwerving vindt dit jaar plaats op 17 september in het Beatrix Theater in Utrecht. De ticketverkoop is ondertussen gestart, dus zorg ervoor dat je je ticket in huis haalt! Als (non-profit) abonnee is het Early bird-ticket gratis, dus meld je vóór 12 juli aan om te profiteren.

Voor meer informatie over de Vakdag, alle tarieven en de aanmeldpagina, zie de website van de Vakdag fondsenwerving.

Meer over Vakdag Fondsenwerving War Child Congressen Willemijn Verloop Keynotespreker Sociaal Ondernemen Evenementen Beatrix Theater Inspiratie Vakdag 2024 Four Freedoms Awards Impact investing

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close