Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Futurist Richard van Hooijdonk opent Vakdag fondsenwerving 2024

Nieuws

13 juni 2024

Vandaag kan het team van de Vakdag fondsenwerving de eerste spreker voor de editie van 2024 bekend maken. De plenaire opening zal worden verzorgd door futurist, trendwatcher en CEO van future intelligence agency Trendforce, Richard van Hooijdonk!

Richard van Hooijdonk
Richard van Hooijdonk © Nathan Reinds

door Redactie Vf

Van Hooijdonk is gefascineerd door de mogelijkheden die technologische ontwikkelingen met zich meebrengen. Sterker nog: hij heeft meerdere chip-implantaten laten inbrengen om de toekomst zelf te ervaren. Samen met zijn internationale researchteam onderzoekt hij een breed scala aan technologische trends: van kunstmatige intelligentie tot blockchain en van virtual reality tot zelfrijdende systemen. Technologieën die tot baanbrekende doorbraken kunnen leiden, maar ook voor uitdagingen en bedreigingen voor mensen, bedrijven en overheden zorgen. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de non-profitsector? Hoe kun je als fondsenwerver inspelen op deze mogelijkheden en tegelijkertijd de risico's in beeld houden? 

Met zijn energieke optreden helpt Van Hooijdonk ons tijdens de plenaire opening van de Vakdag fondsenwerving, de wereld van morgen te begrijpen, omarmen en ontdekken. Hij staat garant voor een inspirerende presentatie die je op het puntje van je stoel laat zitten.

Tickets?

De Vakdag fondsenwerving vindt dit jaar plaats op 17 september in het Beatrix Theater in Utrecht. De ticketverkoop is ondertussen gestart, dus zorg ervoor dat je je ticket in huis haalt! Als (non-profit) abonnee is het Early bird-ticket gratis, dus meld je vóór 12 juli aan om te profiteren.

Voor meer informatie over de Vakdag, alle tarieven en de aanmeldpagina, zie de website van de Vakdag fondsenwerving.

Meer over Trends Vakdag Fondsenwerving Technologie Blockchain Congressen Keynotespreker Evenementen AI Beatrix Theater Kunstmatige intelligentie Virtual Reality Vakdag 2024 Richard van Hooijdonk Toekomst Trendforce

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close