Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

SponsorRingen: Drie organisaties winnen meerdere ringen

Nieuws

11 juni 2024

Op 5 juni werden in een volle AFAS Live de SponsorRingen 2023 uitgereikt. ABN AMRO, Philips & PSV en Mentos & de Grote Prijs van Nederland vielen allemaal twee keer in de prijzen.

Winnaars van de SponsorRingen 2023, uitgereikt op 4 juni 2024.
Winnaars van de SponsorRingen 2023, uitgereikt op 4 juni 2024.

door Redactie Vf

De SponsorRingen worden jaarlijks uitgereikt aan de beste sponsorcases van Nederland, met als doel om het vakgebied in Nederland verder te professionaliseren en te promoten. Ook wil de Stichting SponsorRingen, organisator van het evenement, de pool van sponsors in Nederland vergroten. Ieder jaar worden in verschillende categorieën gouden, zilveren en bronzen ringen uitgereikt.

ABN AMRO won de Gouden SponsorRing in de categorie Cultuur voor hun samenwerking ‘Women in Street Art’ met STRAAT Museum in Amsterdam, en viel in de prijzen voor het beste gebruik van data en insights. Philips & PSV ontvingen de Gouden ring voor ‘Philips Sport Vereniging Voor het leven’, en voor hun samenwerking met Sanquin voor de case ‘Bloedverwanten’. Mentos & de Grote Prijs van Nederland vielen in de prijzen in de categorie entertainment (goud) en Branded Content & Media Partnerships (Brons).

Het complete juryrapport van de SponsorRingen is via deze link in te zien. Alle winnaars, waaronder sponsorcases met betrokkenheid van de VriendenLoterij, het Rijksmuseum en Fonds Gehandicaptensport, zijn te vinden op de site van Sponsorreport.

Meer over Sanquin Sponsoring SponsorRing ABN AMRO Awards Mentos Philips STRAAT Museum

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close