Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Vakdag 2024: reserveer je tickets met Early Bird-korting

Nieuws

4 juni 2024

Achter de schermen is de organisatie van de Vakdag fondsenwerving 2024 alweer druk bezig met de invulling van de jaarlijkse congresdag van Vakblad fondsenwerving: dit jaar op dinsdag 17 september 2024 in het Beatrix Theater in Utrecht. De aankomende weken maken we bekend wie als Keynote-sprekers het podium van de Grote Theaterzaal gaan betreden en welke workshops er te volgen zijn. Wil je zeker zijn van een ticket? Reserveer vóór 12 juli 2024 je ticket om te profiteren van de Early Bird-korting!

door Redactie Vf

Ook dit jaar belooft de Vakdag fondsenwerving weer een geweldige dag te worden met prikkelende workshops, inspirerende keynotes en veel ruimte om collega’s te ontmoeten.

Zorg er dus voor dat je je ticket alvast in huis haalt. Als (non-profit) abonnee is het Early bird-ticket gratis, dus meld je snel aan! De Early bird-periode start vandaag (4 juni) en loopt tot en met vrijdag 12 juli.

Voor meer informatie, alle tarieven en de aanmeldpagina, zie onze Vakdagwebsite.

Zeer binnenkort meer!

Meer over Vakdag Fondsenwerving Congressen Evenementen Beatrix Theater Early Bird Vakdag 2024

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close