Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Toegift.nl lanceert nieuwe campagne tijdens deelnemersdag

Nieuws

4 juni 2024

Een goed doel in je testament de norm maken: dat is de missie van de campagne Toegift.nl die maandag 27 mei tijdens de deelnemersdag in de Tolhuistuin in Amsterdam alweer het achtste jaar inging. Er waren 81 goede doelen aanwezig bij de bijeenkomst.

Elly Lont, lid van de dagelijkse leiding en de stuurgroep van Toegift.nl, spreekt de aanwezigen toe.
Elly Lont, lid van de dagelijkse leiding en de stuurgroep van Toegift.nl, spreekt de aanwezigen toe.

door Gastauteur

De nieuwe campagne die bij het evenement werd gelanceerd richt zich op het tot leven brengen van het gesprek over nalaten. In de campagne spelen zowel de doelgroep erflaters (vijftig tot zeventig jaar oud) als de kinderen van de potentiële nalater een rol. Steeds vaker maken ouders de keuze om, naast hun kinderen als erfgenaam, een legaat voor een goed doel in hun testament op te nemen. Stonden kinderen en giften aan goede doelen in het verleden nog wel eens op gespannen voet; nu geven ook veel kinderen aan dat ze graag zien dat de ouders doen wat zij belangrijk vinden.

Een ander nieuw element is de Toegift Infogids, die potentiële erflaters op weg helpt door het proces van nalaten aan een goed doel. Wat komt daarbij kijken, en waar moet je allemaal aan denken?

De campagne die tijdens de deelnemersdag is gelanceerd is vanaf begin juni permanent online te vinden en in het najaar ook op de radio te horen en op tv te zien.

Voor meer informatie over Toegift, bezoek de website van het initiatief of stuur een mail.

Toegift.nl hield een deelnemersdag in de Tolhuistuin in Amsterdam.

Meer over Nalatenschappen Elly Lont Toegift Evenementen Campagnes Toegift Infogids Tolhuistuin

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close