Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Hogeschool Windesheim organiseert open college over AI en fondsenwerving

Nieuws

27 mei 2024

Hogeschool Windesheim in Zwolle opent op dinsdagavond 4 juni de deuren voor een open college met als thema: Artificial Intelligence (AI) en fondsenwerving. Keynotespreker is technologie- en strategie-expert Bart Ensink. Ook wordt tijdens de avond van de gelegenheid gebruik gemaakt om certificaten Fundraising Grantmaking & Sponsoring (FG&S) te overhandigen aan een aantal geslaagden.

door Redactie Vf

De avond wordt georganiseerd door ‘PhilanthroPassion’, de alumnivereniging van de opleidingen FG&S en Sociaal Ondernemen, in samenwerking met hogeschool Windesheim. 

Bart Ensink

Bart Ensink zal het tijdens zijn Keynote hebben over de manieren waarop AI ingezet kan worden voor goede doelen. Hij heeft er zijn missie van gemaakt om digitale kennis en vaardigheden te vergroten voor beslissers en teams bij bedrijven, overheid, onderwijs en non-profits en goede doelen van welke grootte dan ook. Tijdens het open college houdt hij een pleidooi voor een nieuwe denkwijze, waarin AI wordt gezien als kansrijke aanvulling op de bestaande activiteiten.

‘Ik heb er zin in. AI heeft veel te bieden, maar het wordt vaak vooral als iets bedreigends gezien,’ zegt Ensink. ‘Daar hoop ik wat meer licht op te kunnen laten schijnen, zodat organisaties in hun communicatie met hun doelgroep hier hun voordeel mee kunnen doen.’

College

Het college start op dinsdagavond 4 juni om 19.30 in het D-gebouw van hogeschool Windesheim, met inloop vanaf 19.15. Aanmelden (kosteloos) is verplicht en kan per mail. Het programma wordt rond 21.00 afgesloten met een borrel.

Meer over Opleiding Windesheim AI Artificial Intelligence Hogeschool Bart Ensink Fundraising Grantmaking & Sponsoring PhilanthroPassion

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close