Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

MediaTest zoekt maatschappelijke organisaties voor gratis onderzoek

Onderzoek Nieuws

21 mei 2024

Onderzoeksbureau MediaTest organiseert ook dit jaar weer een MediaTestDag: een dag waarop het bureau zich gedurende een etmaal belangeloos inzet om onderzoek te doen naar een maatschappelijk relevant vraagstuk. De organisatie is op zoek naar onderzoeksvragen in aanloop naar de dag, op donderdag 27 juni.

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. © Shutterstock // 3rdtimeluckystudio

door Redactie Vf

MediaTest organiseert de dag ter ere van haar verjaardag. Omdat de organisatie dit jaar 25 jaar bestaat, werkt het bureau dit jaar ook één uurtje extra aan het onderzoeksproject. Ze deed eerder onderzoek voor onder andere Stichting Jarige Job, Naturalis en Fonds Gehandicaptensport. Vorig jaar deed MediaTest onderzoek voor Simavi.

Iedereen kan een onderzoeksvraag inzenden. Het winnende project wordt onder meer geselecteerd op basis van maatschappelijke relevantie en uitvoerbaarheid binnen 25 uur. Aanmelden kan tot vrijdag 31 mei.

Meer over Simavi Media Maatschappij MediaTest MediaTestDag

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close