Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Resource Alliance organiseert deze week tweedaags virtueel congres: #FRO2024

Nieuws

16 april 2024

The Resource Alliance, de organisatie die ook het IFC-congres in Noordwijkerhout verzorgt, houdt deze week een tweedaags virtueel congres over de laatste trends en best practices rondom digitale fondsenwerving. Daarbij ligt de focus voornamelijk op het gebruik van Artificial Intelligence (AI) en hoe dat het werk van goede doelen vernieuwt. Lezers van het Vakblad fondsenwerving kunnen het programma, op woensdag 17 en donderdag 18 april, met korting volgen.

#FRO2024 vindt deze week plaats
#FRO2024 vindt deze week plaats

door Marijn Thijs

Meer dan dertig sprekers van over de hele wereld delen hun kennis over digitale ontwikkelingen en de nieuwste toepassingen van AI voor non-profitorganisaties. Met sessies over o.a. de Metaverse, mensen mobiliseren via WhatsApp, digitale ontwikkeling met een budget, ‘viraal gaan’ en het diversifiëren van het aanbod digitale kanalen. Bekijk het volledige programma hier.

Meer informatie over het congres en de sprekers is te vinden op de eventsite van Resource Alliance. Aanmelden kan via de knop ‘Register Now’. Vf-lezers kunnen de kortingscode DIGITAL2024 gebruiken voor twintig procent korting.

Meer over Congressen Evenementen Resource Alliance AI Artificial Intelligence Digitale fondsenwerving FRO2024 Fundraising Online

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close