Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Nieuwe datum: Exclusieve vertoning UnCharitable verplaatst naar 11 april

Nieuws

5 maart 2024

Vakblad fondsenwerving is de afgelopen maanden druk bezig geweest met de plannen voor 2024. Om deze te presenteren nodigen we leden en abonnees uit voor een avond in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk van onze leden erbij kunnen zijn, hebben we besloten de avond te verplaatsen naar donderdagavond 11 april (was eerder 14 maart). We vertellen wat het Vakblad dit jaar gaat doen én we vertonen de must-see documentaire UnCharitable van Dan Pallotta! Meld je aan via onze site.

Filmposter Uncharitable.
Filmposter Uncharitable.

door Redactie Vf

‘You will come away with hope you thought was no longer possible’

De tickets zijn exclusief (en gratis) beschikbaar voor Vf-(organisatie)leden. Alle Vf-leden kunnen zich automatisch registreren met het account waar hun abonnement aan gekoppeld is. Organisaties met een organisatieabonnement hebben via hun contactpersoon een uitnodiging ontvangen en kunnen vijf tickets registreren. Het aantal plaatsen is beperkt, dus vol = vol.

Lid worden

Heb je (nog) geen abonnement maar wil je wel naar deze avond komen? Overweeg dan om nu lid te worden en alsnog een ticket voor UnCharitable te bemachtigen. Daarna ontvang je als abonnee natuurlijk ook alle verdiepingsartikelen én toegang tot de Vakdag fondsenwerving! Op fondsenwerving.nl/lid-worden vind je meer informatie (het kan een werkdag duren voordat je aanvraag verwerkt is).

Programma 

  • 18.30 – 19.15: Inloop in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
  • 19.00 – 19.30: Zaal open (kom op tijd!)
  • 19.30 – 21.15: Vertoning UnCharitable

Toegang is gratis, eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmeldproces

  • Ga naar uncharitable.fondsenwerving.nl/aanmelden en log in met een Vf-account. Heb je nog geen inlog? Maak dan een account op fondsenwerving.nl.
  • Selecteer een ticket en klik op reserveren (organisatieleden vullen hun ticketcode in).
  • Na het invullen van de persoonlijke gegevens druk je op ‘Registreer’
  • Je krijgt een bevestigingsmail als het is gelukt (check eventueel ook je spam-folder). Daarin staat het ticketnummer. Neem dit nummer mee bij binnenkomst, dat is je controlegetal. 

Heb je vragen over je aanmelding? Mail naar support@fondsenwerving.nl.

Meer over Vakblad fondsenwerving Film Evenementen Utrecht Inspiratie Dan Pallotta Uncharitable Kinepolis Jaarbeurs

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close