Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Aanmelden voor Nationale Vrijwilligersprijzen kan tot eind februari

Nieuws

19 februari 2024

De aanmeldingen voor de Nationale Vrijwilligersprijzen van Vereniging NOV – belangenbehartiger van de vrijwillige inzet in Nederland - zijn nog tot en met 29 februari geopend. Mensen en organisaties worden uitgenodigd om met een vlogje van één minuut te vertellen wat het werk dat ze doen zo mooi maakt.

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. © Shutterstock // Andrei Korzhyts

door Redactie Vf

Alle deelnemers dingen mee om de hoofdprijs van 15.000 euro. Vijf andere genomineerden winnen tweeduizend euro. Behoort je tot de favoriete tachtig inzendingen van de selectiecommissie? Dan ontvang je 750 euro.

De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn in 2012 door Vereniging NOV geïntroduceerd om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te waarderen. Daarmee wordt de noodzaak en het nut van vrijwillige inzet op de voorgrond gezet en hoopt de organisatie mensen te inspireren om vrijwilligerswerk te overwegen. Ze krijgen daarbij hulp van o.a. het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, LSAbewoners, de Postcode Loterij en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Vorig jaar werd de eerste prijs gewonnen door DWH Delft, een organisatie die veel betekent voor de LHBT+ gemeenschap in die gemeente.

Aanmelden kan via de site van de Nationale Vrijwilligersprijzen.

 

 

Meer over Vrijwilligers PostcodeLoterij Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport NOV Vereniging NOV LSAbewoners Nationale Vrijwilligersprijzen

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close