Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Save the date: Vakdag fondsenwerving 2024 op dinsdag 17 september!

Nieuws

28 november 2023

Na een zeer geslaagde Vakdag fondsenwerving 2023, kunnen we vandaag bekend maken dat we voor de editie van 2024 terug zullen keren naar het Beatrix Theater in Utrecht. De Vakdag 2024 vindt plaats op dinsdag 17 september; zet de datum dus alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent!

door Marijn Thijs

Aftermovie

Tijdens de editie van 2023 mochten we bijna duizend bezoekers verwelkomen. Zij hoorden de keynote-presentaties van Michelle van Tongerloo en Dan Pallotta, bezochten de ruim veertig workshops en het netwerkplein. En natuurlijk was er ruim de tijd om lekker bij te praten met collega's uit de sector.

Bekijk hier de aftermovie van de Vakdag 2023:

Meer over Vakdag Fondsenwerving Congressen Utrecht Beatrix Theater Vakdag 2024

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close