Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Vakdag 2023 - Workshops: Effectieve nalatenschappenwerving & Bi-culturele diasporafilantropie

Nieuws

18 augustus 2023

Op de Vakdag fondsenwerving 2023 zal een grote variatie aan workshops worden gehouden. Deze zetten we in aanloop naar de dag, op 26 september, in de spotlights. Vandaag de volgende twee sessies: een workshop over diasporische filantropie (in Nederland gevestigd, maar gever in het thuisland) en de vijf belangrijkste inzichten uit onderzoek naar nalatenschappenwerving.

door Redactie Vf

Hier gevestigd en elders geven

Sprekers: Malika Ouacha (Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit) & Jamie Schaduw (Stichting Kariu)

Diasporische en bi-culturele non-profit organisaties zijn er in Nederland in grote getalen. Tijdens deze sessie gaat Malika Ouacha in gesprek met Jamie Schaduw over hoe het is om in Nederland gevestigd te zijn en in het thuisland de gever te zijn.

Malika en Jamie creëren inzicht in hoe zij deze filantropische brug ervaren en hoe zij deze hebben gecreërd. Vervolgens spreken ze over hoe zij de toekomst zien van diasporische en bi-culturele filantropie en hoe zij andere non-profit organisaties hierin kunnen betrekken.

Haal je ticket voor de Vakdag nu in huis!

De vijf belangrijkste inzichten uit onderzoek voor effectieve nalatenschappenwerving

Sprekers: Arjen van Ketel & Lena Vizy (Legacy Futures)

Inkomsten uit nalatenschappen zijn inmiddels voor veel organisaties een essentieel onderzoek van hun fondsenwervingstrategie. Erfenissen vormen gemiddeld 32 procent van de particuliere fondsenwervingsinkomsten voor organisaties. Prognoses wijzen op een aanhoudende groei tot na 2050. Het is cruciaal voor goede doelen om nú te investeren in een optimaal financieel fundament voor de volgende decennia.

Arjen van Ketel en Lena Vizy delen in deze interactieve workshop hun inzichten en adviezen voor succesvolle nalatenschappenwerving. Ze gidsen je door de meest significante trends en aanbevelingen uit de Dutch Legacy Monitor en actuele wetenschappelijke onderzoeken. Daaruit distilleren zij praktische tips om de communicatie rond nalatenschappen effectief en succesvol te maken.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zijn of haar organisatie klaar wil stomen en voor een duurzame groei in nalatenschappen en open staat voor vernieuwing.

Meer over Vakdag Fondsenwerving Nalatenschappen Arjen van Ketel Internationaal Lena Vizy Malika Ouacha Diasporafilantropie Vakdag 2023 Jamie Schaduw Legacy Futures

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close