Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Vakdag 2023: Exclusieve voorpremière film ‘Uncharitable’ van Dan Pallotta

Nieuws

19 juli 2023

‘Alles wat je dacht te weten over verandering, staat op het punt te veranderen.’ Dat belooft de documentairefilm ‘Uncharitable’ met jou te doen wanneer de film in de herfst van 2023 officieel uitkomt. Of wil jij een van de tweehonderd mensen zijn die de mogelijkheid krijgen de film exclusief eerder te zien, tijdens de voorvertoning op de Vakdag fondsenwerving?

Poster van de film Uncharitable, die in de herfst van 2023 uitkomt, maar exclusief in voorpremière gaat tijdens de Vakdag fondsenwerving op 26 september.
Poster van de film Uncharitable, die in de herfst van 2023 uitkomt, maar exclusief in voorpremière gaat tijdens de Vakdag fondsenwerving op 26 september.

door Redactie Vf

De documentaire is gebaseerd op het boek ‘Uncharitable’ van keynotespreker Dan Pallotta. Hierover meldt de Stanford Social Innovation Review: ‘Het boek verdient het om het nieuwe manifest voor de non-profitsector te worden.’ In de film komen naast Pallotta ook de CEO’s van toonaangevende Amerikaanse organisaties zoals Charity: Water, TED, Wounded Warrior Project, No Kid Hungry en de Ford Foundation aan het woord.

De anderhalf uur durende documentairefilm belooft ‘alles te veranderen wat je ooit hebt gedacht over goeddoen, geven en het oplossen van de grote problemen die de mensheid sinds het begin der tijden hebben geteisterd’. Je krijgt nieuwe inzichten over de manier waarop de non-profitsector kan bouwen aan een wereld waarin niets en niemand buitenspel staat. Laat je inspireren en verlaat de zaal met veel hoop en nieuwe energie.

Interesse om deze exclusieve voorvertoning bij te wonen tijdens de Vakdag? Inschrijven kan wanneer de voorinschrijvingen voor de sessies openen (maximaal tweehonderd bezoekers; wie het eerst komt, het eerst maalt). Houd de aankondigingen in de gaten!

uncharitablemovie.com

Tickets voor de Vakdag 2023

Het belooft dinsdag 26 september een geweldige dag te worden! Heb jij nog geen ticket bemachtigd? Meld je snel aan!

Alle tickets zijn dit jaar all-inclusive. Dat wil zeggen dat koffie, thee, water, tussendoortjes, lunch én borrel zijn inbegrepen in de ticketprijs.

Voor meer informatie, alle tarieven en de aanmeldpagina, zie de website van de Vakdag fondsenwerving 2023.

Meer over Vakdag Fondsenwerving Congressen Film Vakdag 2023 Documentaire Dan Pallotta Uncharitable

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close