Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

IFC 2023 heeft workshopprogramma rond

Nieuws

13 juni 2023

The Resource Alliance, de organisator van het jaarlijkse International Fundraising Congress (IFC), heeft haar volledige live workshopprogramma gepubliceerd. De veertig workshops die in Noordwijkerhout worden gehouden vallen allemaal binnen het thema van het congres: Unite.

door Redactie Vf

Volgens de organisatie van het evenement behandelen de workshops een breed scala aan onderwerpen. Zo zal het tijdens het driedaagse congres gaan over impact, strategie- en teambuilding, beslissingswetenschap, digitale acquisitie, ethiek, hybride teams, digitale fondsenwerving en nog veel meer.

‘Het programma is actueel, samengesteld om te voldoen aan de onmiddellijke behoeften van onze bezoekers terwijl we ook verenigd vooruitkijken naar de toekomst,’ aldus Ruby Chadwick, Director of Programs bij het congres. ‘Wat onze doelen ook zijn, we hebben allemaal gemeenschappelijke zorgen: er woedt nog steeds oorlog, onze planeet warmt nog op, vrouwen zetten nog altijd hun leven op het spel in de strijd voor gelijke rechten en de weinigen bezitten nog steeds veel meer dan de velen. Wat het probleem ook is, we staan samen veel sterker.’

De ‘in-person’ workshops worden ook dit jaar weer gegeven door sprekers en trainers uit verschillende landen over de hele wereld. De Nederlandse inbreng bij de workshops komt onder andere van nalatenschappenexperts Lena Vizy en Elly Lont, Nienke Teunissen (War Child), Eelco Keij (The Rainforest Alliance) en adviseur Elsbeth Takkenberg.

Het IFC vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 20 oktober in Noordwijkerhout en zal opnieuw in hybride vorm plaatsvinden. Kaarten zijn te verkrijgen via de website van het congres.

Meer over Congressen Evenementen Resource Alliance Workshops Ruby Chadwick IFC 2023

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close