Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Vakdag 2023: In gesprek met humanitair activist, bewegingenbouwer en auteur Dan Pallotta

Nieuws

8 juni 2023

De tweede hoofdspreker op de Vakdag 2023, op 26 september in de grote theaterzaal van het Beatrix Theater in Utrecht, is Amerikaanse humanitair activist, bewegingenbouwer en auteur Dan Pallotta. Hij zal via een live verbinding een openhartig gesprek voeren over noodzakelijke veranderingen in de non-profitsector.

Dan Pallotta spreekt op de Vakdag fondsenwerving 2023.
Dan Pallotta spreekt op de Vakdag fondsenwerving 2023.

door Redactie Vf

Dan Pallotta wil de manier waarop de samenleving omgaat met non-profitorganisaties veranderen. Zijn iconische TED Talk over (de afkeer van) overhead in de filantropische sector is meer dan 5,3 miljoen keer bekeken en vertaald in 27 talen. Zijn mening is helder: om te professionaliseren moeten non-profits geld uit mogen geven - ook aan bedrijfsvoering.

Pallotta was bedenker van meerdaagse charitatieve evenementen in de Verenigde Staten en zette onder andere de '3-Day Walks' tegen borstkanker en de meerdaagse 'AIDS Rides' fietstochten op. Hij schreef verschillende boeken over filantropie. Zijn meest recente is: 'The Everyday Philanthropist: A Better Way to Make a Better World'; een gids voor de gemiddelde persoon die het verschil wil maken in hun leven.

Tickets voor de Vakdag 2023

Zorg ervoor dat je je ticket in huis hebt. Als (non-profit) abonnee is het Early bird-ticket gratis, dus meld je snel aan! De early bird-periode loopt tot en met 30 juni.

Voor meer informatie, alle tarieven en de aanmeldpagina, zie de website van de Vakdag fondsenwerving 2023.

Meer over Vakdag Fondsenwerving Fondsenwerving Overheadkosten Vakdag 2023 Beatrix Theater Activist Dan Pallotta TED Talk

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close