Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Vakdag 2023: Inspirerende opening door straat- en huisarts Michelle van Tongerloo

Nieuws

1 juni 2023

Vandaag kunnen we de eerste spreker op de Vakdag fondsenwerving 2023, op 26 september in Utrecht, bekend maken! De plenaire opening zal worden verzorgd door huis- en straatarts en journaliste Michelle van Tongerloo.

Straat- en huisarts Michelle van Tongerloo spreekt tijdens de opening van de Vakdag fondsenwerving 2023.
Straat- en huisarts Michelle van Tongerloo spreekt tijdens de opening van de Vakdag fondsenwerving 2023. © Speakers Academy

door Redactie Vf

Door haar werk als huisarts in Rotterdam komt Michelle van Tongerloo dagelijks in aanraking met armoedeproblematiek. Als straatarts bij de Pauluskerk en de Nico Adriaans Stichting biedt ze zorg aan de kwetsbaarste mensen – vaak dakloos, verslaafd of ongedocumenteerd. Voor haar werk ontvangt ze regelmatig onverwachte giften. Ze gebruikt haar inhoudelijke passie en activistische instelling om gevers aan haar werk te verbinden.

Op basis van wat ze meemaakt tijdens haar consulten, koppelt Van Tongerloo grote maatschappelijke vraagstukken aan de rauwe realiteit van haar spreekkamer. Daar ziet ze iedere dag de gevolgen van het gebrek aan maatschappelijke empathie. Ze heeft het lef de strijd met het systeem aan te gaan en is daarmee een bezielend voorbeeld voor eenieder die zich voor een groter doel inzet.

Tickets voor de Vakdag 2023

Zorg ervoor dat je je ticket in huis hebt. Als (non-profit) abonnee is het Early bird-ticket gratis, dus meld je snel aan! De early bird-periode loopt tot en met 30 juni.

Voor meer informatie, alle tarieven en de aanmeldpagina, zie de website van de Vakdag fondsenwerving 2023.

Meer over Vakdag Fondsenwerving Fondsenwerving Maatschappij Vakdag 2023 Journalist Michelle van Tongerloo Straatarts

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close